hu de en cz

Vendégkönyv

dr Nagy Antalné

Kedves Tornácos Panzió minden munkatársa !
Hálásan köszönjük a szervezőknek a szilveszteri mulatságot, nagyon jól éreztük magunkat. A menü finom volt,a zene elképesztően kiváló! Szívből gratulálunk és reméljük hogy lesz még alkalmunk máskor is élvezni a Tornácos vendégszeretetét. További munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánunk!
Dr. Nagy Antalné és barátai

Godó Judit

Kedves Hospely Úr és a Tornácos Ház Csapata! Évfolyamtársaimmal köszönjük a csodás napokat, melyeket Önöknél töltöttünk. Szívből gratulálok, hogy valami egyedit, különlegest sikerült létrehozni a "szálloda piacon". Végre nem a megszokott, szinte uniformizált szállodák világa, hanem valami különleges, egyedi, pazar, lélekmelengető, frissítő, egyszóval csodás világ a Tornácos Ház világa. Nagyon sok szállodában megfordultunk már, de bátran mondom TOP1 a Tornácos Ház. Külön köszönet a nagyon kedves és szolgálatkész személyzetnek. És hogy el ne felejtsem a séfre sem panaszkodhattunk:) Jövőre ugyanitt, csak hosszabb időre! További sok sikert!

Nagy Gyuláné

Kedves"Tornácos"! Tegnap, okt.21-én Önöknél, az Önök segítségével ünnepeltük sógornőm 80. Születésnapját! Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, az ételek szépen voltak tálalva, az ízük pedig a szakácsot dicséri! Kedves és gyors kiszolgálásban volt részünk! A mottójuk, amit a honlapon olvastam, pedig egy az egyben igaz Önökre! Mégegyszer nagyon köszönjük, ha tehetjük, máskor is igénybe fogjuk venni a vendégszeretetüket! Köszönettel: Nagyné Zsuzsa és "kis" családja!

Silingi Anna és Csordás András

Kedves Tornácos!Tegnap este Önöknél vacsoráztunk!Nagyon elégedettek voltunk az étellel.A környezet gyönyörű!A mosolygós pincérfiú nagyon kedves volt.Kérem,fogadják elismerésünket.Ránézve honlapjukra egy nagyon szép, hangulatos helyet látunk,ahová érdemes elmenni.Egyszer mi is az Önök vendégei szeretnénk lenni.Üdvözlettel Silingi Anna és Csordás András

László és Andrea

Az itt eltöltött hétvége minden percében nagyon jól éreztük magunkat. Az ott dolgozó emberek kedvesek, közvetlenek, mindenre találnak megoldást. A panzió tiszta, rendezett, igényesen berendezett. Ami viszont kiemelkedő: az éttermük.
Minden fogás nagyon finom és bőséges, a kiszolgálás pedig fantasztikus. Biztosan megyünk még!

Kelemen Klára

Szeptemberben négy napot töltöttünk a panzióban. Csak felsőfokban tudunk beszélni az élményeinkről. Segítőkész személyzet, ésszerűen berendezett, tiszta szobák, fantasztikus kiszolgálás az étteremben, kifogástalan minőségű, ízvilágú ételek hatalmas adagokban. Az ajándékvásárlás lehetősége helyben jó ötlet. Kellemes meglepetés volt a mozgáskorlátozott parkoló. Mindent egybevetve elmondható, hogy pontosan azt, vagy még kicsit többet is kaptunk, mint amit eddigi tapasztalataink alapján elvártunk. Köszönjük. Biztosan visszajövünk.
Mi 10 csillagot adunk a Panziónak és örömmel ajánljuk ismerőseinknek.

Boda Balázs

Szolgálatkész, figyelmes, kedves - egyszóval profi vendéglátás, kifogástalan környezet, tisztaság a panzióban. Kiváló, bőséges ételek. Külön köszönet a rugalmas ügyintézésért. További sikereket és töretlen lendületet ezen a nehéz pályán!
Köszönettel: Kati és Balázs

Hana Dundáčková

Děkujeme za krásné ubytování a za velmi milý a příjemný personál, který se ním snažil ve všem vyhovět i tím, že se naučil částečně česky :-) Jídlo bylo úžasné a wellnes též. Budeme hotel rádi doporučovat.

Kósa Roland

Négy csodálatos napot tölthettem el a családommal a Tornacosban. Nagyon kedves a személyzet,a konyha kiválló,a szobák kényelmesek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Azt hiszem leszünk még az Önök vedégei. További sok sikert kíván Kósa Roland és családja Szilasról,Szlovakiából

Vida Edina

Három napot töltöttünk a Tornácos Házban. A szállás kellemes, az étterem kíváló, a személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. Jól éreztük magunkat, és még a kiskutyánk is szívesen látott vendég volt.

Mindent köszönünk!

Martin István

Megkaptam megtisztelő ajánlatukat, melyet a 2015 évi kétszeri "üdülés"-kor tapasztaltak alapján szívesen igénybe is
vennénk.Azonban egészségi állapotunk ezt jelenleg nem tesz lehetővé.
Engedjék meg, hogy az ismételtelten- MEGÉRDEMELTEN- elnyert első helyezéshez szívből gratuláljunk.
Reméljük tavasszal újból élvezni tudjuk mindazt, amit a Tornácos ebben az évben számunkra minden területen
nyújtott.

Csepi Zsuzsa

Az elmúlt napokban négy napot töltöttünk az Önök szállodájában barátainkkal.Ezúton is szeretnénk megköszönni azt a készséges, szolgálatkész, kedves törekvésüket, ami a kényünket-kedvünket szolgálta.Bőséges, rendkívül ízletes, gazdag ételválaszték, udvarias, figyelmes kiszolgálás, nagyon kellemes, tiszta szobák.Úgy gondoljuk visszatérünk majd unokáinkkal és figyelmébe ajánljuk a többi barátunknak is ezt a kellemes Tornácost.

Szaszkó Kinga

A Mi Tornácosba vezető utunk nagyon tragikus és megható.... Egy nagyon kedves barátunk szeretett volna megajándékozni a férjem és engem egy fantasztikus helyen töltött pihenéssel,ami (ha csak pár napra is) kizökkent bennünket a kislányunk elvesztése után érzett ürességből. Ekkor vette fel a kapcsolatot a tulajdonosokkal és kérte segítségüket.Úgy szereztünk tudomást az ajándék pihenésről,hogy végigolvashattuk a levelezést,amin könnyekig meghatódtunk.Három napot tölthettünk ezen a fantasztikus helyen,ami óriási lelki feltöltődést nyújtott. A személyzet nagyon kedves,az ételek ízletesek,a panzió hangulatos és családias. A tulajdonosok pedig csodás emberek!!!!
Köszönünk mindent! Mi biztosan visszatérő vendégek leszünk!

Dr. Schvartz Eszter

Kedves Tornácos Panzió!

Csak elismeréssel és elégedettséggel tudok nyilatkozni a panzió minden szolgáltatásáról, beleértve és külön kiemelve a teljes személyzet munkáját, figyelmességét, kedvességét és vendégszeretetét. Kimagasló volt az ott töltött 5 nap. Köszönjük szépen!

Hans Lozay

Sehr geehrte Damen und Herren,
Ich heiße Hans Lozay vom Beruf TÜV-Nord Auditor.
Ich kam Ende Februar 2015 nach Ungarn.
Zuerst suchte ich mir einen Hotel in Sopron.
Dann nach einer Woche und Internet habe ich dieses Hotel gefunden.
Ich kann mit ruhigem Gewissen eins bestätigen:
So ein Hotel habe ich in meiner Praxis in Ungarn noch nie erlebt.
Leistung ist einfach spitze 5 Sterne.
Familiär und korrekt.
Es gibt nichts was ich während meiner mehr als 4 Monate Aufenthalt mir gewünscht habe, was dieses familiär geführtes Hotel nicht gemacht hat.
Und das Essen ist einfach *********************

kann ich nur Empfehlen

Hans Lozay
Tüv-Nord Zert Auditor

Küldjön Ön is bejegyzést

Online ajánlat / foglalás
Hírlevél feliratkozás
Útvonal

Tornácos Ház - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
készítette: FekiWebstudio
design:
szállás, fertőpart, étterem, hegykő, panzió, szoba