hu de en cz

Vendégkönyv

Zoltan

Sehr angenehmes Hotel mit fast unschlagbaren Preis-Leistungsverhältnis.
Freundliche Angestellte, einfache Abläufe und saubere Zimmer. Meine Empfehlung und komme gerne wieder.

Viktor Střelec

Som nadmieru spokojný s Vaším zariadením a službami ktoré ponúkate. Personál je veľmi ochotný a nadmieru ochotný a úslužný. Som milo prekvapený prístupom k hosťom. Obzvlášť musím vyzdvihnúť obsluhu v reštaurácii, kde chlapci vyriešili aj nemožné k našej spokojnosti. Samozrejme aj ostatný personál. A to pri dnešnom nedostatku dobrých pracovníkov. Vážený ďajte im vedieť že sú prínosom pre zariadenie ako je to Vaše. Úprimná vďaka za skvelý pobyt u Vás. Bolo mi cťov Vás navštíviť. Viktor Střelec Real. Maklér

Pápai Gábor

2 éjszakát töltöttünk itt, nagyon tetszett! A szobát utolsó pillanatban foglaltam, ettől függetlenül maradéktalanul elégedettek voltunk vele! Az 1 éves kislányunknak kádat és kiságyat is biztosítottak! Külön kiemelném az éttermet: a reggeli is bőséges és finom volt, de itt fogyasztottuk az ebédeket és vacsorákat is! Még a legnagyobb csúcsforgalomban is gyorsan kaptuk meg az ebédet! Korábban nem jártam olyan helyen, ahol az összes étel, amit kóstoltam kifogástalan! Ezúton is gratulálok a szakácsuknak!

dr.Csihony József

Az egyik legkedvesebb hely, ahol szobát foglaltunk. Voltunk már sokszor külföldön, de újra és újra megállapítjuk, hogy a magyar vendéglátásnál nincs jobb. A konyha kitűnő, az alkalmazottak kedvesek és arra törekednek, hogy minden problémát megoldjanak.
Nem véletlen, hogy tele van osztrákkal, náluk nincs ilyen...
Csak így tovább!
Mindenkinek ajánlani tudom!

dr Nagy Antalné

Kedves Tornácos Panzió minden munkatársa !
Hálásan köszönjük a szervezőknek a szilveszteri mulatságot, nagyon jól éreztük magunkat. A menü finom volt,a zene elképesztően kiváló! Szívből gratulálunk és reméljük hogy lesz még alkalmunk máskor is élvezni a Tornácos vendégszeretetét. További munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánunk!
Dr. Nagy Antalné és barátai

Godó Judit

Kedves Hospely Úr és a Tornácos Ház Csapata! Évfolyamtársaimmal köszönjük a csodás napokat, melyeket Önöknél töltöttünk. Szívből gratulálok, hogy valami egyedit, különlegest sikerült létrehozni a "szálloda piacon". Végre nem a megszokott, szinte uniformizált szállodák világa, hanem valami különleges, egyedi, pazar, lélekmelengető, frissítő, egyszóval csodás világ a Tornácos Ház világa. Nagyon sok szállodában megfordultunk már, de bátran mondom TOP1 a Tornácos Ház. Külön köszönet a nagyon kedves és szolgálatkész személyzetnek. És hogy el ne felejtsem a séfre sem panaszkodhattunk:) Jövőre ugyanitt, csak hosszabb időre! További sok sikert!

Nagy Gyuláné

Kedves"Tornácos"! Tegnap, okt.21-én Önöknél, az Önök segítségével ünnepeltük sógornőm 80. Születésnapját! Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, az ételek szépen voltak tálalva, az ízük pedig a szakácsot dicséri! Kedves és gyors kiszolgálásban volt részünk! A mottójuk, amit a honlapon olvastam, pedig egy az egyben igaz Önökre! Mégegyszer nagyon köszönjük, ha tehetjük, máskor is igénybe fogjuk venni a vendégszeretetüket! Köszönettel: Nagyné Zsuzsa és "kis" családja!

Silingi Anna és Csordás András

Kedves Tornácos!Tegnap este Önöknél vacsoráztunk!Nagyon elégedettek voltunk az étellel.A környezet gyönyörű!A mosolygós pincérfiú nagyon kedves volt.Kérem,fogadják elismerésünket.Ránézve honlapjukra egy nagyon szép, hangulatos helyet látunk,ahová érdemes elmenni.Egyszer mi is az Önök vendégei szeretnénk lenni.Üdvözlettel Silingi Anna és Csordás András

László és Andrea

Az itt eltöltött hétvége minden percében nagyon jól éreztük magunkat. Az ott dolgozó emberek kedvesek, közvetlenek, mindenre találnak megoldást. A panzió tiszta, rendezett, igényesen berendezett. Ami viszont kiemelkedő: az éttermük.
Minden fogás nagyon finom és bőséges, a kiszolgálás pedig fantasztikus. Biztosan megyünk még!

Kelemen Klára

Szeptemberben négy napot töltöttünk a panzióban. Csak felsőfokban tudunk beszélni az élményeinkről. Segítőkész személyzet, ésszerűen berendezett, tiszta szobák, fantasztikus kiszolgálás az étteremben, kifogástalan minőségű, ízvilágú ételek hatalmas adagokban. Az ajándékvásárlás lehetősége helyben jó ötlet. Kellemes meglepetés volt a mozgáskorlátozott parkoló. Mindent egybevetve elmondható, hogy pontosan azt, vagy még kicsit többet is kaptunk, mint amit eddigi tapasztalataink alapján elvártunk. Köszönjük. Biztosan visszajövünk.
Mi 10 csillagot adunk a Panziónak és örömmel ajánljuk ismerőseinknek.

Boda Balázs

Szolgálatkész, figyelmes, kedves - egyszóval profi vendéglátás, kifogástalan környezet, tisztaság a panzióban. Kiváló, bőséges ételek. Külön köszönet a rugalmas ügyintézésért. További sikereket és töretlen lendületet ezen a nehéz pályán!
Köszönettel: Kati és Balázs

Hana Dundáčková

Děkujeme za krásné ubytování a za velmi milý a příjemný personál, který se ním snažil ve všem vyhovět i tím, že se naučil částečně česky :-) Jídlo bylo úžasné a wellnes též. Budeme hotel rádi doporučovat.

Kósa Roland

Négy csodálatos napot tölthettem el a családommal a Tornacosban. Nagyon kedves a személyzet,a konyha kiválló,a szobák kényelmesek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Azt hiszem leszünk még az Önök vedégei. További sok sikert kíván Kósa Roland és családja Szilasról,Szlovakiából

Vida Edina

Három napot töltöttünk a Tornácos Házban. A szállás kellemes, az étterem kíváló, a személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. Jól éreztük magunkat, és még a kiskutyánk is szívesen látott vendég volt.

Mindent köszönünk!

Martin István

Megkaptam megtisztelő ajánlatukat, melyet a 2015 évi kétszeri "üdülés"-kor tapasztaltak alapján szívesen igénybe is
vennénk.Azonban egészségi állapotunk ezt jelenleg nem tesz lehetővé.
Engedjék meg, hogy az ismételtelten- MEGÉRDEMELTEN- elnyert első helyezéshez szívből gratuláljunk.
Reméljük tavasszal újból élvezni tudjuk mindazt, amit a Tornácos ebben az évben számunkra minden területen
nyújtott.

Küldjön Ön is bejegyzést

Hírlevél feliratkozás
Útvonal

Tornácos Ház - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
készítette: FekiWebstudio
design:
szállás, fertőpart, étterem, hegykő, panzió, szoba