Tornácos Hotel *** Superior

...az élmények tornácán!

A Tornácos Hotel családi vállalkozásként 1996 óta a Fertő tó közvetlen szomszédságában, a Fertő Hanság Nemzeti Park szívében, Hegykőn várja a pihenni, kikapcsolódni és sportolni vágyókat. A ház tulajdonosai és a vendéglátásban elismert szakember csapata a minőségi vendéglátás mellett tették le voksukat.

A komplex minőségi szolgáltatások, a Fertő Hanság Nemzeti Park nyújtotta kalandok, a hegykői termálfürdő, a Fertő tó környékét behálózó kerékpárutak, a kulturális programok, mind-mind hozzájárulnak, hogy a vendég pihenése teljes, élményei maradandóak, kikapcsolódása garantált legyen.

A Fertő-táj népi építészetének stílusjegyeit magán viselő épület, komoly tervezői munka eredménye.
Házunk varázslatos hangulatát, az egyedi stílus és harmónia, Koller József, Zámbó Teréz YBL díjas tervező házaspár, Kovács Alajos, Patonai Terka és Brodzky Ferenc népi iparművészek és a szomszédos falvak mesterembereinek munkáját dicsérik.

 

 

A Fertő-Hanság Nemzeti Park közvetlen szomszédságában mi is lehetne fontosabb célunk, mint az, hogy vendégeink a lehető legközelebb érezhessék magukat a természethez, miközben modern, sőt, exkluzív kényelemben kapcsolódhassanak ki. Ezen célból nyitottuk meg 2020-ban a Tornácos Lifestyle épületünket, mely a főépületünktől 150 méterre található.

Az itt található reggeliző- és borbárunk exkluzív bistro reggelit kínál vendégeinknek, hétvégenként pedig kávékülönlegességekkel, pazar bor- és pálinkakínálattal, koktélokkal, házi készítésű süteményekkel, különleges nassolnivalókkal várja a felfrissülésre vágyókat.

Itt tartózkodó vendégeink egy rövid sétával igénybe vehetik a főépületben található wellness udvart, vagy élvezhetik a hotel mögött található fürdőtó, kültéri szauna és jakuzzi, valamint exkluzív iglunk lehetőségeit. A legkisebbeket játszótér, a sportolni vágyókat focipálya, a nyugágyakban pihenni vágyókat pedig homokos és füves napozórész várja.

A minőségi vendéglátást az eddig elért eredmények is igazolják:


„Az év vendéglátó házigazdája 99”

„Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Védnöki táblája”

„Rozmaring díj”

"ÉV SZÁLLÁSA 2014, SZAKMAI DÍJ 1. helyezés a panziók kategóriájában" Induljon útnak, térjen be hozzánk, élvezze a személyes törődést,
érezze otthon magát nálunk és merüljön el az élmények tornácán!


Hospely család és a Tornácos Hotel dolgozói

Hegykő

A Fertő-táj különös szépségű részén, a Fertő tó nádasokkal övezett partja mellett fekszik Hegykő.

A világörökség, és a Fertő-Hanság Nemzeti Park részeként Európa szerte híres só koncentrátumú gyógyhatású termálvizének, termálfürdőjének és gyönyörű környezetének köszönhetően kedvelt turistacélpont. Az osztrák határ közelsége miatt a külföldi vendégek körében is népszerű.

Fedezze fel Ön is Hegykőt és környékét!

A településről bővebben itt olvashat: www.hegyko.hu

Tornácos Hotel, hegykő, hotel, fertőpart, szállás, étterem