Tornácos Hotel *** Superior

... az élmények tornácán!

Családi vállalkozásunk, a Tornácos Hotel *** Superior a Fertő-Hanság Nemzeti Park közvetlen szomszédságában várja a testi-lelki feltöltődésre vágyó Vendégeit. A hotel alapítói, a Hospely család 1996-ban kötelezték el magukat a magas szintű vendéglátás iránt, a megújulás és a fejlődés töretlen igényével. Hegykőn, közvetlenül a Fertő-tavat körbeölelő kerékpárút mellett két helyszínen, egy tradicionális valamint egy modernebb környezetben várjuk Vendégeinket. 

Főépületünk 22 kényelmes, ízlésesen berendezett szobája, védnöki táblás éttermünk állandó és szezonális kínálata, valamint a  wellnes - SPA udvar kényeztető szolgáltatásai számos lehetőséget nyújtanak a még teljesebb kikapcsolódáshoz. A kimeríthetetlen, határon innen és túli kulturális- valamint kiránduló program kínálatban talál kedvére valót mindenki, aki élményekben gazdag aktív pihenésre vagy csendes ellazulásra vágyik.

A Fertő-táj népi építészetének stílusjegyeit magán viselő épület átgondolt tervezői munka eredménye.
Házunk hangulata, az egyedi stílus és harmónia, Koller József, Zámbó Teréz YBL díjas tervező házaspár, Kovács Alajos, Patonai Terka és Brodzky Ferenc népi iparművészek, valamint a szomszédos falvak mesterembereinek munkáját dicsérik.


 

 

2020-ban megnyílt Lifestyle hotelunk tíz modern kialakítású szobáinak egyikében megszállva Vendégeink még közelebb érezhetik magukat a Fertő-Hanság természeti szépségeihez. Egy csendes és letisztult környezetből kilépve, a szemet gyönyörködtető parkon átsétálva élvezhetjük a fürdőtó, a szaunaház és jakuzzi, valamint a pihenő iglu nyújtotta kényelmet. A legkisebbeket játszótér, a sport kedvelőit egy hobbi focipálya, a nyugágyakban pihenni vágyókat homokos és füves napozórész várja. Lifestyle hotelunkat 2024-ben panorámaterasszal bővítettük, hiszen a családok, baráti társaságok körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend: nyaranta hangulatos zenés estek, borkóstolók, vacsorák, valamint mesés, tóparti esküvők színtere.

Az innen mindössze 150 méterre található főépület komplex szolgáltatásairól sem kell lemondanunk; egy rövid sétával mind az étterem, mind a benti wellness udvar elérhető. A szomszédunkban található termálfürdő ugyancsak számos pihenni vágyót vonz Hegykőre egész éven át.

 

 
A környékbeliek és a messzebbről érkezők körében egyaránt népszerű éttermünk a régió páratlan és gazdag alapanyagainak változatos felhasználását tűzte ki célul, emlékezetes kulináris élményeket kínálva a hozzánk betérőknek. Kékfestő termünk, téli kertünk, különtermünk, valamint teraszaink számos alkalommal nyújtanak ideális helyszínt családi ebédekhez, ünnepi alkalmakhoz, tematikus estekhez és vacsorákhoz, művészeti kiállításokhoz, vállalati rendezvényekhez. Külön öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy meg tudunk felelni az egyéni elvárásoknak, legyen szó szűk körű eseményről vagy hetedhét országra szóló lakodalomról. Legkisebb Vendégeinket barátságos játszószoba várja közvetlenül az étterem mellett. 

Áprilistól októberig éttermünk előtt, közvetlenül a kerékpárút mellett kap helyet Streetfood Boxunk. Tökéletes választás lehet Vendégeinknek, akik gyorsabb kiszolgálással friss, igényesen elkészített, minőségi finomságokat szeretnének falatozni.
 
A minőségi vendéglátást az eddig elért eredmények is igazolják:

„Az év vendéglátó házigazdája 99”

„Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Védnöki táblája”

„Rozmaring díj”

"ÉV SZÁLLÁSA 2014, SZAKMAI DÍJ 1. helyezés a panziók kategóriájában" 

Fejlesztéseink és szolgáltatásiank bővítése után 2022-ben szállodánk egy szinttel feljebb lépve "3 csillag superior minősítést" kapott a nemzetközi Hotelstars minősítés során.

Induljon útnak, térjen be hozzánk, élvezze a személyes törődést,
érezze otthon magát nálunk és merüljön el az élmények tornácán!


Szeretettel várja Önt a Hospely család és a Tornácos Hotel minden dolgozója

Hegykő

A Fertő-táj különös szépségű részén - a Kisalföld, A Soproni-hegység és az Alpokalja ölelésében -, a Fertő tó nádasokkal övezett partja mellett fekszik Hegykő.


A Fertő-táj és ennek részeként maga a tó - mely mintegy 20 ezer éves és Közép-Európa harmadik legnagyobb állóvize - egyaránt a világörökség része. A magyar rész vízfelületének 4/5-ét, az osztrákénak felét nád fedi, mely európai jelentőségű madárparadicsom.

A Fertő-Hanság Nemzeti Park részeként Európa szerte híres só koncentrátumú gyógyhatású termálvizének, termálfürdőjének, a tavat megkerülő kerékpárútnak és gyönyörű környezetének köszönhetően egész évben kedvelt turistacélpont. Az osztrák határ közelsége miatt mind a magyar, mind a külföldi vendégek körében népszerű úti cél.

 

Fedezze fel Ön is Hegykőt és környékét!

A településről bővebben itt olvashat: www.hegyko.hu

Tornácos Hotel, hegykő, hotel, fertőpart, szállás, étterem