hu de en cz

Főépület

STANDARD KÉTÁGYAS 'LILIOM' SZOBA
Főépület
STANDARD KÉTÁGYAS 'LILIOM' SZOBA

Utcára vagy parkolóra néző, első emeleten található szobáinkban a világos, pasztell színek dominálnak. A természetes anyagok, a hangulatvilágítás, a liliomvirág motívumok, valamint a világos textilanyagok nyugodt hangulatot teremtenek a pihentető kikapcsolódáshoz.

STANDARD HÁROMÁGYAS 'LILIOM' SZOBA
Főépület
STANDARD HÁROMÁGYAS 'LILIOM' SZOBA

Utcára vagy parkolóra néző, első emeleten található háromágyas szobáinkban a világos, pasztell színek dominálnak. A természetes anyagok, a hangulatvilágítás, a liliomvirág motívumok, valamint a világos textilanyagok nyugodt hangulatot teremtenek a pihentető kikapcsolódáshoz.

SUPERIOR KÉTÁGYAS 'LILIOM' SZOBA
Főépület
SUPERIOR KÉTÁGYAS 'LILIOM' SZOBA

Utcára, parkolóra vagy kis belső kertünkre néző, első emeleten található szobáinkban a világos, pasztell színek dominálnak. 2021-ben megújult szobáinkban a természetes anyagok, a hangulatvilágítás, a liliomvirág motívumok, valamint a világos textilanyagok nyugodt hangulatot teremtenek a pihentető kikapcsolódáshoz.

STANDARD CSALÁDI ÖTÁGYAS 'LILIOM' SZOBA
Főépület
STANDARD CSALÁDI ÖTÁGYAS 'LILIOM' SZOBA

A 2 hálószobás, tágas szobáink családok számára nyújtanak ideális pihenési lehetőséget! Parkolóra néző, első emeleten található szobáinkban a világos, pasztell színek dominálnak. A természetes anyagok, a hangulatvilágítás, a liliomvirág motívumok, valamint a világos textilanyagok nyugodt hangulatot teremtenek a pihentető kikapcsolódáshoz.

SUPERIOR FÖLDSZINTI KÉTÁGYAS 'TULIPÁN' SZOBA
Főépület
SUPERIOR FÖLDSZINTI KÉTÁGYAS 'TULIPÁN' SZOBA

Három földszinti, parkolóra néző kétágyas szobánkban a világos, pasztell színek dominálnak. 2021-ben megújult szobáinkban a természetes anyagok, a hangulatvilágítás, a tulipánvirág motívumok, valamint a világos textilanyagok nyugodt hangulatot teremtenek a pihentető kikapcsolódáshoz. Földszinti elhelyezkedésük révén a parkolótól lépcső használata nélkül, könnyen megközelíthetőek, az étteremtől is csupán néhány lépésnyire.

Hírlevél feliratkozás
Útvonal

Tornácos Hotel - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
design:
szállás, fertőpart, étterem, hegykő, panzió, szoba