Tornácos étterem

„A vendéglősnek az a dolga, hogy örömet szerezzen a vendégeknek, hogy jókedvűvé és elégedetté tegye őket.”

Gundel Károly

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség által Védnöki Táblával kitüntetett éttermünkben az ízeké a főszerep. A frissen elkészített hideg és meleg ételek, valamint a stílusos berendezés valamennyi minőségi étkezésre vágyó Vendég igényét kielégíti.

Éttermünk választékában a magyaros ízek mellett nemzetközi ételspecialitások, ropogós saláták, szezonális különlegességek, házi sütemények, valamint házi sajtok is megtalálhatóak.
A kínálatot szezonális szörpök, alkoholos és alkoholmentes frissítők, és különféle meleg italok teszik teljessé.

A környékbeliek és a messzebbről érkezők körében egyaránt népszerű éttermünk a régió páratlan és gazdag alapanyagainak változatos felhasználását tűzte ki célul, emlékezetes kulináris élményeket kínálva a hozzánk betérőknek. A hozzávalók kiválasztásánál nagy hangsúlyt fordítunk a helyi termelők kínálatára, a térség tradícionális alapanyagaira. A javarészt hazai partnereinktől, beszállítóinktól kifogástalan minőségű hozzávalókat szerzünk be.

Kékfestő termünk, télikertünk, Borostyán különtermünk, valamint teraszaink számos alkalommal nyújtanak ideális helyszínt családi ebédekhez, ünnepi alkalmakhoz, tematikus estekhez és vacsorákhoz, művészeti kiállításokhoz, vállalati rendezvényekhez. Külön öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy meg tudunk felelni az egyéni elvárásoknak, legyen szó szűk körű eseményről vagy hetedhét országra szóló lakodalomról. Legkisebb Vendégeinket barátságos játszószoba várja közvetlenül az étterem mellett. 

Áprilistól októberig éttermünk előtt, közvetlenül a kerékpárút mellett kap helyet Streetfood Boxunk. Tökéletes választás lehet Vendégeinknek, akik gyorsabb kiszolgálással friss, igényesen elkészített, minőségi finomságokat szeretnének falatozni.

Érdeklődését, asztalfoglalását szeretettel várjuk a következő telefonszámon: +36 99 540 210

Az étel- és italfogyasztás alapján 11% szervízdíjat számítunk fel.

Mit csinál a gyerek, ha előbb befejezi az ebédet vagy vacsorát, mint a szülei? ...bármit, ami eszébe jut
JÁTSZÓSZOBA A SZÜLŐK NYUGALMÁÉRT...

Télikert (90 fő)

Rendezvények, nagyobb csoportok befogadására alkalmas.

Kékfestő terem (60 fő)

A Fertő-part népi hagyományait szem előtt tartva rendeztük be.

A székek, kékfestő függönyök, kerámiák
a boldog falusi békeidőt idézik.

Veranda (30 fő)

Az étteremhez tartozó tornác terebélyes, íves ablakai mellett ülve
a zöldellő természet tárul elénk.

Nyári terasz (70 fő)

Nyáron legnépszerűbb az árnyas, kényelmesen berendezett kerthelységünk, és hogy a tikkasztó hőségben is élvezhesse finomságainkat, a jéghideg frissítők mellett pára ventilátorokkal tesszük kellemesebbé a nálunk eltöltött pillanatokat.

„Bringa” terasz (10 fő)

A kerékpárútra néző, kockás terítős teraszunk rendre hívogatja az éhes, megfáradt bringásokat. Az árnyékot adó fák alatt pára ventilátor is enyhíti a forróságot.

Grilludvar

Különösen szállóvendégeink körében kedvelt a házunkhoz tartozó 300 m2 zárt pihenőkert. Baráti, munkahelyi társaságok meghitt helye, ahol egy szürkemarha rostélyos sütögetése mellett jól esik a Soproni Kékfrankos.

 

Cukrászműhely

A hagyományok tisztelete, a minőségi alapanyagok használata és a gyönyörködtető változatosság saját cukrászműhelyünk mindig friss süteményeiben is megjelenik. Legyen szó klasszikus (retró) vagy újragondolt süteményekről, házi jellegű desszertjeink az Ön számára is édes pillanatokat szereznek. Könnyű krémekkel és igazi marcipánnal készülő édességeink helyben is fogyaszthatóak, elvitelre kérhetőek vagy akár nagyobb mennyiségben rendezvényekre is rendelhetőek.

Szakértelmünk cukrászműhelyünkben is az Ön igényeinek és elképzeléseinek legmagasabb szintű teljesítését szolgálja.

Kérjük, tekintse meg a kínálatunkat, melyben biztosan talál majd olyan süteményt, ami elnyeri a tetszését... Ha megtisztel minket azzal, hogy megosztja velünk az elképzeléseit, cukrászaink rugalmasan állnak az Ön rendelkezésére.

Telefonos rendelésfelvétel: +36 99 540 210

Tortaszeletek és torták

Szelet8 szeletes
(18 cm Ø)
12 szeletes
(24 cm Ø)
16 szeletes
(28 cm Ø)
Feketeerdő torta890,- Ft7.650,- Ft10.900,- Ft13.900,- Ft
Gyümölcsös joghurt torta (barack, eper)
Gyümölcsös túró torta (barack, eper)
Lidó torta890,- Ft7.990,- Ft10.900,- Ft14.500,- Ft
Nugátos mascarpone torta
Gesztenye torta
Karamell Torta
Svéd mandulatorta
Sacher torta
Esterházy torta890,- Ft8.790,- Ft12.500,- Ft15.900,- Ft
Oreo torta
Kinder Maxi torta
Málnás Sacher torta

ÉDES APRÓ SÜTEMÉNYEK

Ár / kg
Ischler4.900,- Ft
Linzer
Florentin
Kekszszalámi
Hólabda5.900,- Ft
Zserbó
Vaníliás kifli

Sós apró sütemények

Ár / kg
Sajtosrúd4.900,- Ft
Sajtos pogácsa (Ø +/- 4,5 cm, 60 db /kg)
Töpörtyűs pogácsa5.900,- Ft

KIEGÉSZÍTŐK

 
Kartondoboz500,- Ft
Szálgyertya + tartó150,- Ft
Számgyertya + tartó250,- Ft
Tűzijáték kicsi600,- Ft
Tűzijáték nagy1.200,- Ft

KÓSTOLJA MEG Eszterházy szeletünket, melyet az Eszterházyak által finomított, tökéletesített, jól bevált recept alapján készítünk.