Aktuális ajánlataink

KONFERENCIA - RENDEZVÉNY:

Legyen szó akár Vendégei elszállásolásáról, üzleti ebédek, vacsorák megszervezéséről vagy rendezvények lebonyolításáról, a Tornácos Hotel és Étterem kényelmes kialakításának és szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás lehet Ön és cége számára!

A hotel alapítói, a Hospely család 1996-ban kötelezték el magukat a magas szintű vendéglátás iránt, a megújulás és a fejlődés töretlen igényével. Hegykőn, közvetlenül a Fertő-tavat körbeölelő kerékpárút mellett két helyszínen, egy tradicionális valamint egy modernebb környezetben várjuk Vendégeinket kényelmes szobákkal, wellness lehetőséggel, több féle rendezvényhelyszínnel.

ELHELYEZKEDÉS:

 

A Tornácos Hotel Hegykő településén található: 3 km-re a 85-ös számú főúttól, 10 km-re az M85-ös autópályától (nagycenki lehajtó), 12 km-re az osztrák határtól, 18 km-re Soprontól, 7 km-re a Fertő tótól, valamint 75 km-re Bécstől és 200 km-re Budapesttől. Az osztrák határ közelsége miatt mind a magyar, mind a külföldi vendégek körében egész évben népszerű úti cél.

HELYSZÍNEK:  


Ha egy igazán exkluzív, egyben természetközeli színteret keres rendezvénye számára, akkor a Fertő part legstílusosabb helyszínét, a Tornácos Lifestyle Hotelt ajánljuk. ​Modern, letisztult és tágas környezet várja itt Vendégeinket, ahol maga a természet tárul elénk, közvetlenül a Fertő-Hanság Nemzeti Park mellett. Számos asztalelrendezési lehetőség áll rendelkezésre Vendégeink igényeinek és preferenciáinak megfelelően: táblaasztalos elrendezés 22 főig, klasszikus E-asztalok vagy elegáns kerek asztalok akár 70 főig. Amit még kínálunk: borbár, panorámaterasz, szaunaház jakuzzival, fürdőtó, tágas park, fenséges ételek és italok és még sok minden más…

Főépületünk modern technikával felszerelt, klimatizált, természetes fénnyel rendelkező földszinti Borostyán konferencia terme ideális üzleti vagy családi találkozók, konferenciák, megbeszélések, sajtótájékoztatók, kiállítások lebonyolításához. Az egyéni igények szerint kialakított asztalelrendezések (pl. táblaasztal, U alakos elrendezés vagy kerek asztal) akár 40-70 fő kényelmes elhelyezését is lehetővé teszik.

Főépületünk másik helyszíne a szintén földszinti és klimatizált télikert, amely családi- és céges rendezvények, esti zenés mulatságok, nagyobb csoportok befogadására alkalmas. Télikertünk hagyományos környezetben, családias légkörben várja kedves Vendégeinket. Az egyéni igények szerinti asztalelrendezések (táblaasztal, U-alakzat, körasztal) akár 70 fő kényelmes elhelyezését is lehetővé teszik.
A télikert és a Borostyán terem közvetlenül egymás mellett találhatóak.

Több mint 25 évre visszanyúló szakmai tapasztalattal, profi szolgáltatói körrel, őszinte vendégszeretettel és egy elhivatott csapattal várjuk Önöket a Tornácos Hotel és Étterem rendezvényhelyszínein. 

ESKÜVŐ MINDEN EGY HELYEN...

 • Lehetőséget kínálunk, hogy gyönyörű természeti környezetben, fürdő tavunk mólójánál szervezzék meg polgári szertartásukat és az azt követő fogadást, melyhez különböző tartalmak közül válogathatnak...
 • Térítésmentesen biztosítjuk rendezvényhelyszíneinket, ahol ízlésesen terített asztaloknál várjuk a Vendégeket...
 • Az első házi készítésű fogadófalattól a különböző ínycsiklandó vacsora menüsorokon át az összes édességen és tortán keresztül egészen az éjféli vacsorakínálatig mindenben a segítségükre leszünk...
 • Italkínálatunk a Welcome fogadástól egészen a gazdag és korlátlan italcsomag kínálatig...
 • Tornácos Hotelunk 3 csillag superior szobáiban közvetlen szálláslehetőség akár a teljes Násznép részére, kiemelkedő kedvezménnyel a második éjszakára...
 • Az Ifjú pár előkészületeit és pihenését szolgáló nászéjszakás szoba, amely a Házunk ajándéka...
 • Kamerával megfigyelt ingyenes parkolás
 • Profi szolgáltatói kör, akikkel hosszú évek óta kitűnő kapcsolatban dolgozunk együtt...
 • Több mint 25 évre visszanyúló szakmai tapasztalattal, őszinte Vendégszeretettel és egy elhivatott csapattal várjuk, hogy életük nagy napját emlékezetessé tehessük...
Tornácos LifeStyle Hotel és Borbár


Modern és tágas környezet várja Vendégeinket, ahol maga a természet tárul elénk. Idilli környezetben várjuk a kedves Érdeklődőket, közvetlenül a Fertő-Hanság Nemzeti Park mellett, ahol családi- és céges rendezvények, esti élőzenés programok idilli hátterét kínálja a Tornácos Hotel és Étterem csapata. Számos asztalelrendezési lehetőség áll rendelkezésre Vendégeink igényeinek és preferenciáinak megfelelően: táblaasztalos elrendezés 22 főig, klasszikus E-asztalok vagy elegáns kerek asztalok 50-60 főig. 

FELSZERELTSÉG: 

 • légkondícionálás
 • LCD TV
 • hangosítás
 • DVD
 • flip chart tábla
 • white board
 • wifi internet

Télikert

... ahol hagyományos környezetben, családias légkörben várjuk kedves Vendégeinket. Az egyéni igények szerinti asztal elrendezések (táblaasztal, U-alakzat, körasztal) akár 70 fő kényelmes elhelyezését is lehetővé teszik, legyen szó esküvőről, családi- vagy céges rendezvényekről, vagy akár esti zenés programról.
A télikertünkünk mellett található Borostyán termünk további ültetési lehetőséget kínál. Legkisebb Vendégeinket néhány lépésre hangulatos játszószoba várja.

FELSZERELTSÉG:

 • légkondícionálás
 • kivetítő
 • hangosítás
 • DVD
 • flip chart tábla
 • white board
 • wifi internet

E-ASZTALOS ELRENDEZÉS:

Férőhelyek száma: maximum 84 fő (+/-)

Rendezvény jellege: étkezés, megbeszélések, tárgyalások, osztálytalálkozók

Borostyán terem

Modern technikával felszerelt, természetes fényű földszinti terem. 60-70 fős üzleti találkozók, konferenciák, megbeszélések, sajtótájékoztatók, kiállítások lebonyolításához ideális.

FELSZERELTSÉG:

 • kivetítő
 • hangosítás
 • vezeték nélküli mikrofon, mikroport
 • LAN
 • APPLE TV
 • DVD
 • flip chart tábla
 • white board
 • wifi internet
 • telefon
 • fax
 • ISDN

SZÍNHÁZSZÉK ELRENDEZÉS

Férőhelyek száma: maximum 72 fő + előadók
Rendezvény jellege: előadások, prezentációk

 

ISKOLAPADOS ELRENDEZÉS

Férőhelyek száma: maximum 35 fő + előadók
Rendezvény jellege: előadások, prezentációk, oktató programok

 

TÁBLAASZTALOS ELRENDEZÉS

Férőhelyek száma: maximum 28 fő
Rendezvény jellege: étkezés, megbeszélések, tárgyalások

 

O-ASZTALOS ELRENDEZÉS

Férőhelyek száma: maximum 38 fő
Rendezvény jellege: étkezés, megbeszélések, tárgyalások

 

KÜLÖN TÁBLAASZTALOS ELRENDEZÉS

Férőhelyek száma: maximum 40 fő (5x8fő)
Rendezvény jellege: csoportmunkák, étkezés, gálaestek, díszétkezések

PROGRAMLEHETŐSÉGEK

HEGYKŐI CSIPKEHÁZ

a múzeumban a höveji csipke több mint száz csodáját tekinthetik meg az érdeklődők.  

GLORIETTE - FERTŐBOZ

Soprontól 12 km-re fekvő Fertőboz kiemelkedő látnivalója a 187 méter magasságban álló kilátó

HEGYKŐI SÁ-RA TERMÁLFÜRDŐ

A hegykői Sá-Ra Termálfürdő ideális választás a pihenni, kikapcsolódni vagy akár gyógyulni vágyók számára is. Gyönyörű, zöld környezetben éttermek, fagyizó, röplabda pálya, gyógyászati és pihentető kezelések és szolgáltatások várják az ide látogatókat.  

1CSEPP PÁLINKAHÁZ

Kóstolóprogramjaikon a látogatókat bevezetik a pálinkakészítés rejtelmeibe. A látogatás során elmondják és megmutatják, hogyan kell a gyümölcsöt feldolgozni úgy, hogy a végeredmény ne csak alkoholtartalmú ital legyen, hanem a gyümölcsillatokat, ízeket visszaadó kellemes itóka. A kóstolók során kizárólag minősített, érmes pálinkákat töltenek a poharakba.  

SZENTKŐI SÖRHÁZ-FERTŐHOMOK

látványsörfőzde, ahol a vendégek helyben fogyasztás mellett gyönyörködhetnek a sörgyártó berendezés lenyűgöző látványában. Az érdeklődők főzdetúrák alkalmával megismerkedhetnek a sörfőzési folyamatokkal, illetve a termékkel. 

PAPKERT- HIDEGSÉG

igazi édenkert, ahol az ember testben és lélekben feltöltődhet. A domboldalban található kert különlegessége az itt fakadó 21 forrás, és az ennek köszönhetően kialakult különleges természeti környezet, számos védett növény- és állatfajjal. 

VINCELLÉR HÁZ – BORKÓSTOLÓ

Borkóstolás a Vincellér- házban: Látogassanak el a közeli Fertőbozra, ahol az 1812-ben a „legnagyobb magyar" édesapja által épített Széchenyi Pincében közelebbről is szemügyre vehetik a hagyományos borkészítés technológiáját. Végezetül pedig megkóstolhatják a Vincellér-ház teljes borkínálatát, beleértve a többszörös díjnyertes késői szüretelésű Zenit édes bort is!  

 LOVASKOCSIKÁZÁS TISLÉR DIÁNA TÚRAVEZETŐNKKEL

Tislér Diána szervezésben igénybe vehető a különleges, vidéki hangulatot tükröző lovaskocsis túra. 40 fő esetén 2-3 lovaskocsival tudják elindítani a túrát. A Vendégek távcsöveket és walkytalky"-t kapnak, hogy hallják a túravezetőt a másik kocsin is. - https://fertotajtura.hu/hu/lovaskocsikazas

TRAKTORBULI

Fedezd fel a soproni borvidéket egy traktor kényelmes, fedett pótkocsiján ülve, idegenvezetéssel és kóstolóval! Az élménytúra célja felfedezni a soproni borvidéket, közelebb hozni a természetet és szőlőskerteket, megcsodálni a tájat, megnézni, hol terem a soproni kékfrankos.  

BETEKINTÉS AZ ESTERHÁZY BIRODALOMBA 

Látogassanak el Eszterházára és ismerkedjenek meg a „Magyar Versailles"-al és „Fényes" Miklós tündérvilágával. A teljes kastélytúra tartalmazza az Esterházyak mesélő kincsei című kiállítást, a nyári ebédlő, a sala terrana, a Haydn-terem, az Apolló-terem, a lakk-kabinet, valamint a kápolna bemutatását. http://www.eszterhaza.hu

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK AZ ÉV 365 NAPJÁN

ÉLMÉNYFŐZÉS A TORNÁCOSBAN

A Tornácos élményfőzés tökéletes alkalom a baráti társaságok, céges csapatok összekovácsolásához. A program során a résztvevők együtt főzhetnek konyhafőnökünkkel. Séfünk professzionális fortélyaival az érdeklődők bátran játszhatnak az ízekkel, illatokkal, színekkel. Mind a gasztronómiai siker, mind a szórakoztató kikapcsolódás garantált.

SZABADULÓ SZOBÁK A TORNÁCOSBAN - CSAPATÉPÍTŐJÁTÉKOK ÚJ GENERÁCIÓJA

Programunk célja, hogy egy szórakoztató, gondolkodtató élményekben gazdag, a kiegészítő játékainkkal pedig egy aktív cselekvésre buzdító, energizáló eseményt valósítsunk meg.

HAGYOMÁNYÖRZŐ DISZNÓTOR

Igazi Fertő-parti "disznóélmény" rég elfeledett ízekkel, hangulattal és a hegykői 1CSEPP pálinkával.

REPÜLÉS A SZÍNFALAK MÖGÖTT

Mindig is érdekelte a repülés, de eddig nem volt rá alkalma, hogy közelebb kerüljön hozzá, esetleg gyermekkori álmai közé tartozott, hogy pilóta legyen? Itt a lehetőség, most a Skyview Aviation, Repülés a Színfalak Mögött előadásán mindezt pótolhatja, ráadásképpen egy igazi repülőgépet is vezethet.