hu de en cz

TÚRÁZZUNK!

Túrázzunk! Hegykő és környéke túratérképe. Hegykő és a szomszédos Fertőszéplak, Fertőhomok, továbbá Hidegség és Fertőboz települések határaiba hívjuk túrázni!

Hegykő és a szomszédos Fertőszéplak, Fertőhomok, továbbá Hidegség és Fertőboz települések határaiba hívjuk túrázni! Ez az oldal olyan túraútvonalak gyűjteménye, amelyek nagy része nem kiépített turistautakon, hanem elsősorban mezőgazdasági- és szépen megművelt kiskertek övezte földutakon, gondosan ápolt utcák gyalogútjain, erdei ösvényeken vezet minket.

A helyiek számára is sok érdekességet, természeti szépséget, kultúrtörténeti emléket rejtő útvonalakat gyalogosok számára ajánljuk, de javarészt kerékpárral is bejárhatók! A túrákat színekkel, látnivalóra utaló címmel, térképekkel és útleírásokkal láttuk el. Egyes túrák egymásba kapcsolódnak, lehetőséget teremtve akár egy egész napos kiránduláshoz. A túrák bejárásával a kedves látogató igazán közelről ismerheti meg a Fertő-táj sokszínű természeti- és épített örökségének egy szeletét.

Tanösvények, bicikliutak, túraútvonalak:  www.elmenyturak.hu

Hírlevél feliratkozás
Állásajánlatok
Tovább
Útvonal

Tornácos Hotel - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
design:
szállás, fertőpart, étterem, hegykő, panzió, szoba