hu de en cz

SÉTAREPÜLÉS - FERTŐSZENTMIKLÓS

A Fertő-táj csodálatos környezete lenyűgöző látványt nyújt a levegőből is! Magas színvonalú szolgáltatásokkal, sétarepüléssel, pilótaképzéssel, repülőgép bérléssel, valamint nagy tapasztalattal rendelkező személyzettel várja az érdeklődőket a Sky View Aviation Fertőszentmiklós családias hangulatú repterén, a Tornácos Hoteltól mindössze 10 percre. Hotelunk Vendégei 5% kedvezményben részesülnek!

Tapasztalja meg, ahogy felszállás után 300 méter magasan az Esterházy-kastély és káprázatos kertjének gyönyörű látványa Ön elé tárul, majd 450 méterre emelkedve a Fertő tó pazar panorámája fogadja. Az utat folytatva Fertőrákos és Sopron következik a méltán híres Tűztoronnyal, majd a Lőverekkel. Tiszta légkörben az Alpok vonulata és a Schneeberg látványa koronázza meg a repülőutat. A visszaúton többek között a nagycenki Széchenyi-kastély látványa tárul fel.

Átélheti ezt a fantasztikus élményt családjával, barátaival - a Sky View Aviation Cessna 172 repülőgépe 3 személy befogadására képes a pilótán kívül. Amennyiben egyedül szeretné élvezni az utazást, a cég SF25 repülőgépe a megfelelő választás. Ha a fent leírt, lélegzetelállító látvány mellé egy kissé dinamikusabb, szabadabb érzésre vágyik, a Gyrocopter Önnek való! 

Névre szóló ajándékutalvány is igényelhető.

A fertőszenmiklósi repülőtér 1997-ben nyitotta meg a kapuit, és azóta is várja a repülőket és repülni vágyókat, belföldi és nemzetközi szinten egyaránt. A repülőtér kisgépek számára vehető igénybe, a futópálya közel 1000 méter hosszú és 23 méter széles. Három hangárral rendelkezik, melyek összesen több mint 2000 nm alapterületűek.

A reptér rendezvényhelyszínkét is igénybe vehető, nem utolsó sorban nagyon könnyen megközelíthető.

Nyitvatartás: minden nap 8:00 – napnyugtáig

További információkért, kérjük, látogasson el az alábbi honlapra vagy hívja az alábbi telefonszámot:

www.skyviewaviation.hu

Tel.: +36 30 517 0189

E-mail: info@skyviewaviation.hu

Hírlevél feliratkozás
Állásajánlatok
Tovább
Útvonal

Tornácos Hotel - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
design:
SkyView Aviation' Sétarepülés Fertőszentmiklós
@setarepulesfertoszentmiklos, LHFM, sétarepülés
skyviewaviation