hu de en cz

Ilona Major

A major eredetileg Gróf Széchenyi Lőrinc legfiatalabb lányának Széchenyi Ilonának és második férjének Sankó Miklósnak volt az otthona. A major lovasklubbal is rendelkezik, így nem csak kellemes kikapcsolódásra, de sportolásra is van esély.

A major eredetileg Gróf Széchenyi Lőrinc legfiatalabb lányának Széchenyi Ilonának és második férjének Sankó Miklósnak volt az otthona. A major lovasklubbal is rendelkezik, így nem csak kellemes kikapcsolódásra, de sportolásra is van esély. Itt akár túra-, vadász- és hobby lovaglásra is van lehetőség. Ha kedveli ezt a sportot, akkor mindenképp érdemes ellátogatnia ide, mert igazán különleges élményben lesz része.

A Horváth & Lukács lovas klub végzi a sportlovas munkát, akik ne csak az ide látogató turistáknak nyújtanak lehetőséget ennek a gyönyörű sportnak a kipróbálására, hanem profi lovasokat is edzenek. Három homokos felületű 20x60 méteres, egy díjlovas négyszög és egy 25x40 méteres fedett lovarda teszi lehetővé, hogy az év minden időszakában a legmagasabb színvonalat biztosítsák a sportolni vágyóknak.

Ilona Major Sportlovas és Szabadidőközpont
Hidegség, Ilona Major, Tel.: 0036-99/532-210 Fax: 0036-99/532-211
Internet: www.ilonamajor.hu
E-mail: info@ilonamajor.hu, agi@horvath-lukacs.hu

Hírlevél feliratkozás
Állásajánlatok
Tovább
Útvonal

Tornácos Hotel - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
design:
Tornácos, Hidegség, Ilona Major, Fertő tájvidék