hu de en cz

SKYVIEW.AVIATION SÉTAREPÜLÉS - TORNÁCOS HÁZUNKTÓL 10 PERCRE

FEDEZZE FEL KÖZÉP-EURÓPA HARMADIK LEGNAGYOBB ÁLLÓVIZÉT ÉS CSODÁLATOS KÖRNYEZETÉT. A FERTŐ-TÁJ ÉS ENNEK RÉSZEKÉNT MAGA A FERTŐ-TÓ IS LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNYT NYÚJT A LEVEGŐBŐL...

Tartson velünk ahogy felszállás után 300 méter magasan az Esterházy-kastély és káprázatos kertjének gyönyörű látványa elénk tárul majd 450 méterre emelkedve a Fertő-tó pazar panorámája fogad minket. Innen folytatva útunkat Fertőrákos és Sopron következik a városról méltán híres Tűztorony majd a Lővérek. Tiszta légkörben az Alpok vonulata a Schneeberg látványa koronázza meg útunkat! Irány vissza a repülőtér de bánatra semmi ok hiszen Nagycenken a Széchenyi-kastély vár ránk szintén kimagasló látképpel.

Családjával, barátaival szeretné átélni eme fantasztikus élményt, Cessna 172 repülőgépünk 3 személy befogadására képes a pilótán kívül! E lélegzetelállító látvány mellé egy kissé dinamikusabb, szabadabb érzést szeretne, a Gyrocopter az önnek való! Ha viszont csak egyedül szeretné élvezni az utazást SF25 repülőgépünk a megfelelő választás!

Felkeltettük érdeklődését? Forduljon hozzánk bizalommal az oldalon található elérhetőségek valamelyikén! Névre szóló ajándékutalvány szükség szerint igényelhető.

A reptér 1997-ben nyitotta meg a kapuit, és azóta is várja a repülőket és repülni vágyókat , akár nemzetközi szinten is. A repülőtér a kisgépek számára vehető igénybe, a futópályája közel 1000 méter hosszú és 23 méter széles. Három hangárral rendelkezik, melyek összesen több mint 2000 nm alapterületűek. Rendezvény helyszínkét is igénybe vehető. Nagyon könnyen megközelíthető.

Nyitvatartás: minden nap 8:00 – napnyugtáig

 

További információk:

Tel.: +36 30 517 0189

E-mail cím: info@skyviewaviation.hu

Internet: https://www.skyviewaviation.hu

 

 

 

A repülőtér elérhetőségei:

9444 Fertőszentmiklós (Fertőszentmiklósi Repülőtér)

 

Hírlevél feliratkozás
Állásajánlatok
Tovább
Útvonal

Tornácos Hotel - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
design:
Sétarepülés, repülés, kisgép, Fertőszentmiklósi Repülőtér, ejtőernyőzés, taxirepülés, Hegykő, SkyView Aviation' Sétarepülés Fertőszentmiklós
@setarepulesfertoszentmiklos