hu de en cz

Látnivalók, programok

SÁ-RA termálfürdő
SÁ-RA termálfürdő

A hegykői termálfürdő a Fertő-táj védett természeti környezetében, fedett és nyitott medencékkel, kiváló minőségű gyógyvízével egész évben várja a gyógyulni, sportolni, vagy éppen csak pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeit. (100 méterre a főépülettől)

Tovább
Csipkeház nyílt Hegykőn
Csipkeház nyílt Hegykőn

Hegykőn a templom szomszédságában avatták fel Szigethy Istvánné, a Népművészet Mestere höveji csipkekiállítását, a Csipkeházat.

Tovább
1 Csepp Pálinka
1 Csepp Pálinka

A pálinkafőzdét 2013-ban a tulajdonosok pálinka iránti rajongása hozta létre. Az üzemet Hegykőn, a 100 éves „Masinaház” felújított épületében nyitották meg, a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén. Üzemükben a pálinkafőzéshez fűződő hagyományokat a legmodernebb technikával ötvözik. Pálinkáikat több hazai és nemzetközi versenyre benevezték, az országos versenyen 5 arany-, 6 ezüst-, 1 bronzérem, és 2 Champion díj mellett a Zenit szőlő - Kései meggy házasított pálinka kapta a megtisztelő "Magyarország legjobb pálinkája 2015." címet.

Tovább
Túrázzunk!
Túrázzunk!

Túrázzunk! Hegykő és környéke túratérképe. Hegykő és a szomszédos Fertőszéplak, Fertőhomok, továbbá Hidegség és Fertőboz települések határaiba hívjuk túrázni!

Tovább
Esterházy-kastély, Fertőd
Esterházy-kastély, Fertőd

A kastély építését Esterházy József kezdte meg 1720-ban. Anton Erhard Martinelli tervei alapján, aki szerződésben vállalta, hogy három hónap alatt egy 22 szobás vadászkastélyt épít. Ez volt a mai kastély őse.

Tovább
Online ajánlat / foglalás
Hírlevél feliratkozás
Útvonal

Tornácos Ház - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
készítette: FekiWebstudio
design:
szállás, fertőpart, étterem, hegykő, panzió, szoba