hu de en cz

A Tornácos Hotel május 13-tól újra várja Önöket!

Az éléskamrákat finom falatokkal feltöltjük, a medencét és a szaunákat előkészítjük, valamint a szobákat még egyszer végigellenőrizzük, hogy minden készen álljon az Önök pihenéséhez és felszabadult kikapcsolódásához!

Kedves Vendégeink!

A Tornácos Hotel május 13-tól újra várja Önöket!

Szeretnénk az újrakezdést minél zökkenőmentesebbé tenni, ezért ezúton is felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az újranyitást követően a 194/2021. számú Kormányrendelet értelmében

  • szabadidős céllal a szállodát plasztikkártya formátumú védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és a felügyeletük alá tartozó 18 év alattiak látogathatják, melyet érkezésükkor a személyigazolvánnyal együtt be kell mutatniuk a recepción! Nem kell a szállodában maszkot hordaniuk, valamint a wellness részleget és a fitnesz termet is látogathatják.

 

  • Plasztikkártya formátumú védettségi igazolvány hiányában továbbra is látogathatják szállodánkat üzleti, gazdasági, oktatási célból érkezők, de az utazás célját illetően nyilatkozat-tételi kötelezettségük van, valamint a szálloda egész területén kötelező maszkot viselniük, és nem látogathatják a wellness részleget és a fitnesz termet.

Bizalmukat és megértésüket előre is nagyon köszönjük!

Szeretettel várja Önöket:

A Hospely család és a Tornácos Ház Csapata

 

Hírlevél feliratkozás
Állásajánlatok
Tovább
Útvonal

Tornácos Ház - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
készítette: FekiWebstudio
design:
szállás, fertőpart, étterem, hegykő, panzió, szoba