hu de en cz

A Kleopátra aromafürdő titka...

Kleopátra híres szépségtrükkjét már Tornácos Házunkban is kipróbálhatja! Győződjön meg a fürdő szépítő és jótékony hatásáról személyesen!

Kleopátra fürdő 

Az időszámításunk előtt 69-ben született Kleopátra időtálló szépségét már kortársai, de a későbbi nemzedékek tagjai is a híres mézes-tejes elixírjének tulajdonították. Az ókor legendás szépasszonya egyes források szerint naponta merült el jól bevált szamártejes fürdőjében, hogy megőrizze bőre bársonyosságát.

A proteinekben és vitaminokban gazdag tej jótékony és természetes szépítőszer. Az érzékeny, száraz bőrrel csodát tesz, megnyugtatja, hidratálja és puhává varázsolja. A fürdőzés után érezhetően rugalmasabbá válik a bőr, és könnyebben kisimulnak az apróbb ráncok. A fürdő másik fő alkotóeleme a méz, mely legfontosabb pozitív tulajdonságai között szerepel, hogy nagyon gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben, aminosavakban és vitaminokban. Mindemellett gyulladáscsökkentő és baktériumölő hatása is ismert. Hogy fürdőnk olyan pompázatos legyen, mint amilyet Kleopátra naponta vett, a vizet illóolajokkal és virágszirmokkal tesszük még varázslatosabbá. 

Hírlevél feliratkozás
Állásajánlatok
Tovább
Útvonal

Tornácos Hotel - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
design:
aromafürdő, Kleopátra,