hu de en cz

Egy sószoba jótékony hatásai

Biztosan Ön is tudja már (ha még nem, akkor most elmondjuk :)), hogy a Tornácos Házban is van sószoba, melynek köztudottan számos egészségre jótékony hatása van.

Biztosan Ön is tudja már (ha még nem, akkor most elmondjuk J), hogy a Tornácos Házban is van sószoba, melynek köztudottan számos egészségre jótékony hatása van.

Persze az is lehet, hogy Ön még ezeket nem ismeri. Sebaj! Most sorra vesszük mind, hogy ha legközelebb nálunk jár, akkor tudja miért érdemes itt is eltöltenie egy kis időt.

A sós levegő nagyon jó hatással van a bőrre és a légutakra. Több vizsgálat kimutatta már, hogy asztmás, köhögéses, szénanáthás, allergiás tünetek kezelésére kiválóan alkalmas, de még az alvászavarok leküzdésében is segít. Alapvetően mi azt valljuk, hogy a legjobb, ha az ember már prevenciós célokkal használja rendszeresen, de ha megtörténik a baj, és utoléri egy légúti vagy bőrbetegség, akkor is mindenképpen érdemes a gyógyítási folyamat szerves részeként gondolni rá.

A természet nagyon sok betegség leküzdésében képes a segítségünkre lenni. Bár ezek a sószobák mesterséges építmények, de alapvetően a természet erőit, azaz a só tisztító hatását veszik alapul. Amennyiben Ön is a természetes életmód híve mindenképpen látogasson el rendszeresen egy sószobába, és természetesen a miénket is próbálja ki. Nem csak a só erejével gyógyít, hanem kiváló lehetőség a relaxációra is.

Hírlevél feliratkozás
Állásajánlatok
Tovább
Útvonal

Tornácos Hotel - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
design:
sószoba, egészség, wellness, Tornácos Ház,