hu de en cz

Az első közös utazás a párjával... Valóban lehet vízválasztó?

Egy kapcsolat elején mindenki arra törekszik, hogy a legjobb oldalát mutassa. Azonban egy közös utazással máris leránthatja a leplet szíve választottjának a valódi énjéről.

Egy kapcsolat elején mindenki arra törekszik, hogy a legjobb oldalát mutassa. Azonban egy közös utazással máris leránthatja a leplet szíve választottjának a valódi énjéről.

  • Már az első lépéseknél sok mindenre fény derül, hiszen a szervezési szakasz is számos kérdést vet fel, amit együtt kell eldönteni. Ha segítőkész és érdeklődő, akkor valószínűleg sokmás szituációban is számíthat majd a támogatására azonban, ha még egy nyaralás sem képes felkorbácsolni az érdeklődését, akkor ne lepődjön meg rajta, amikor a hétköznapi szituációkban is érdektelen marad.

 

  • Viselkedés a személyzettel: ha elmennek egy étterembe, boltba, hotelbe mindenhol találkozhatnak az ottani munkatársakkal, akiknek az a feladata, hogy az Önök kényelmét szolgálja. Egy emberről nagyon sokat elárul, hogy hogyan viselkedik velük. Járjon nyitott szemmel…

 

  • Csapatjátékos vagy inkább egocentrikus? A felmerülő kérdéseket egyedül szeretné eldönteni vagy miden esetben érdeklődik az Ön véleménye iránt is? Ezek nem csak a nyaralás, de a hosszútávú közös élet szempontjából is érdekes kérdések.

 

  • Kalandvágyó vagy inkább otthonülős? A közös érdeklődés nagyon fontos egy párkapcsolatban, így egy közös nyaralás során nagyon hamar kiderül, hogy ilyen téren mennyire passzolnak össze. Egy bevállalós kalandor és egy tipikus könyvmoly ritkán szoktak ütős párost alkotni.

Persze ez nem azt jelenti, hogy az első együtt töltött pihenés az állandó megfigyelésről kell, hogy szóljon. A középpontban mindenképpen a kellemes élmények gyűjtése és az összehangolódás kell, hogy legyen. Mi csak arra buzdítjuk Önt is, hogy tegyék meg az első nagy lépést a párjával és menjenek el együtt egy kellemes nyaralásra, ahol még jobban megismerhetik egymást.

Hírlevél feliratkozás
Állásajánlatok
Tovább
Útvonal

Tornácos Hotel - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
design:
utazás, párkapcsolat, szerelem, nyaralás