hu de en cz

Crazy Garage a Borok Utcáján

Hegykőn, a fesztivál mellett gyakorlatoznak a katonák a bombák hatástalanításával. A gyakorlat során az egyik szerkezetet véletlenül élesítve felejtették! A ti kis csapatotok veszi a bátorságot, hogy hatástalanítsa a pokolgépet, mielőtt működésbe lépne és véget vetne a fesztiválnak...

1 órátok van a feladat teljesítésére..., Nektek sikerülhet?? Óra indul!!

A játékban 2-8 fővel lehet részt venni!

 

Mi is ez a Crazy Garage?

A Crazy Garage egy olyan Élő Logikai Kalandjáték, amely a klasszikus kiszabadulós (Escape Game) játékokhoz hasonlítható, egy küldetéspálya!

Kreatív problémamegoldást igénylő csapatjáték, melyben az egyes csapattagoknak és a csapat egészének is szüksége van a kreatív agyféltekére. Leginkább a számítógépek és az okostelefonok világából ismert logikai kalandjátékokhoz hasonlítható, ahol egy adott cél érdekében kell 60 perc alatt teljesítenünk a küldetést, különféle feladatok, ötletes szerkezetek és tárgyak segítségével. A Crazy Garage, többek közt abban különbözik ezektől a játékoktól, hogy itt csapatként kell összedolgozni, mivel egyedül a játék nem teljesíthető.

Itt megtapasztalhatjátok a számítógépek és okostelefonok világából megismert logikai kalandjátékok valóságba átültetett élményét: gyertek el egy csapattal és próbáljátok ki, milyen érzés egy szerkezetet valóságban működésre bírni, egy titkos ajtót valóságban kinyitni és mindazt, amit eddig csak a virtuális térben élhettetek át. Hatalmas nevetésekre, homlokcsapkodásokra és izgalmakra számíthattok!
Nincs szükségetek lexikális tudásra, mindössze kreativitásra és csapatmunkára

http://www.sopron.crazygarage.hu/

 

Időpontok:

Augusztus 18. szombat, 15:00-22:00

Augusztus 19. vasárnap, 13:00-22:00

Helyszín:

Tornácos, Vendégudvar, bejárat a Borutca felől

Foglalás:

Tornácos -Ház, Recepció

+36 99 540 200

 

Képek

Hírlevél feliratkozás
Útvonal

Tornácos Ház - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
készítette: FekiWebstudio
design:
szállás, fertőpart, étterem, hegykő, panzió, szoba