hu de en cz

Tízforrás Fesztivál 2017

Tíz napon át koncertek, előadások, képzőművészeti kiállítások, szabadtéri filmvetítések, kézműves foglalkozások, ökotúrák várják közönségüket a Fertő-táj legnépszerűbb fesztiválján! Hegykő mellett programokat szervezünk Fertőhomokon, Hidegségen, Nagycenken, Fertőszéplakon, Fertődön és Sarródon. Fellép többek között a Szabó Balázs Bandája, Ferenczi György és a Rackajam...

Tíz napon át koncertek, előadások, képzőművészeti kiállítások, szabadtéri filmvetítések, kézműves foglalkozások, ökotúrák várják közönségüket a Fertő-táj legnépszerűbb fesztiválján! Hegykő mellett programokat szervezünk Fertőhomokon, Hidegségen, Nagycenken, Fertőszéplakon, Fertődön és Sarródon. Fellép többek között a Szabó Balázs Bandája, Ferenczi György és a Rackajam, a Sator Quertet, a Jónás Vera Experiment, Deák Bill Gyula, a Margaret Island, a Kiscsillag, a KFT, Pátkai Rozina, és Charlie.

Idén először, a belépőjegyek és a fesztiválbérlet kényelmesen, otthonról is megvásárolható elővételben, online módon, kedvezményes áron.

TOVÁBB A FESZTIVÁL HONLAPJÁRA

 

Képek

Online ajánlat / foglalás
Hírlevél feliratkozás
Útvonal

Tornácos Ház - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
készítette: FekiWebstudio
design:
tízforrás fesztivál hegykő