hu de en cz

CSALÁDI ÜNNEPEK - ESKÜVŐK - KERESZTELŐK - SZÜLETÉSNAPOK - OSZTÁLYTALÁLKOZÓK

Legyen szó akár kisebb körű családi évfordulóról, akár nagyobb családi- vagy baráti összejövetelről, megtisztelnek bennünket, ha több mint 25 éves szakmai tapasztalatunkkal és számos rendezvénylehetőségeinkkel rendelkezésükre állhatunk!

Tornácos Hotel - A pillanat varázsa

Ki ne emlékezne azokra a pillanatokra, amikor az egész család együtténekli a "Boldog Születésnapot" című dalt, vagy amikor szüleink esküvői képeit adjuk kézről-kézre egy ünnepien megterített, finomságokkal megrakott asztal körül? Ezek azok a különleges pillanatok, amikor ráébredünk, mennyi örömet és erőt adhatnak Szeretteink. Ezek az élmények nem múlhatnak el nyomtalanul a mindennapi rohanásban, az ünnepek nem lehetnek “ugyanolyan átlagos napok, mint máskor”! Szemezgessen a Tornácos Hotel kínálatából, a többi pedig már rajtunk múlik: családias légkör, válogatott finomságok, mennyei italok, elhivatott munkatársak gondoskodnak arról, hogy az ünneplés valóban emlékezetes maradjon…!

Tiszteljen meg minket családi és/vagy baráti rendezvényei lebonyolításával, és mi tisztelettel megháláljuk ezt a pillanat varázsával!

Személyes egyeztetéshez, valamint az egyéni igények megbeszéléséhez szeretettel várjuk megkeresését:

Telefon: +36 99 540 200

E-mail: restaurant@tornacos.hu

Érdeklődés

Érdeklődjön az alábbi űrlap segítségével vagy hívjon minket telefonon: +36 99 540 200

Hírlevél feliratkozás
Állásajánlatok
Tovább
Útvonal

Tornácos Hotel - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
design:
szállás, fertőpart, étterem, hegykő, panzió, szoba