hu de en cz

KULINART-VADAK

Hideg előétel

Őztatár- birsalmasajt, kovászos rozsbuci

2700 Ft | A | C | G | J |
(Iváni Földtulajdonosok Vadásztársaság, Koszácsa-Fertőhomok) •••

Leves

Adventi szilvaleves, mézeskalács, fenyőmag

1790 Ft |A | C | E | G| H | L |
(Iváni Földtulajdonosok Vadásztársaság) •••

Meleg előétel

Fácánravioli, vadspenót saláta, házi érlelt sajtforgács, dióolaj

2450 Ft | A | C | G | H |
(Iváni Földtulajdonosok Vadásztársaság, Nagy tejgazdaság-Fertőd, Koszácsa-Fertőhomok) •••

Főétel

Vadtrilógia, tejszines kucsmagomba, házi burgonya-gesztenye krokett

4700 Ft | A | C | G | L |
(Iváni Földtulajdonosok Vadásztársaság) •••

Desszert

Étcsokiláva, gránátalma-csipkelekvár

1690 Ft | A | C | E | G | H | (EDÓ-Fertőszéplak) •••

NÉGYFOGÁSOS MENÜ Hideg előétel•Leves•Főétel•Desszert 9500 Ft

 

Italajánlat

Szentkői-Münchner Helles

1CSEPP-Feketeribiszke

1CSEPP-Alma

RenKa-Rozmaring

Tornácos-Házi zsálya-menta

 

Hírlevél feliratkozás
Állásajánlatok
Tovább
Útvonal

Tornácos Hotel - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
design:
szállás, fertőpart, étterem, hegykő, panzió, szoba