hu de en cz

CÉGES RENDEZVÉNY - HEGYKŐN

KONFERENCIA:

Ha egy igazán exkluzív, természetközeli színteret keres céges rendezvénye számára, akkor a Fertő part legstílusosabb helyszínét a Tornácos Lifestyle Hotelt ajánljuk. Itt 25 fő számára mindent megtalál, - borterasz, bár, szauna, fürdőtó, park, fenséges reggeli, és még sok minden más…

Modern technikával felszerelt légkondícionált, természetes fénnyel rendelkező földszinti Borostyán konferencia termünk ideális 60-70 fősüzleti találkozók, konferenciák, megbeszélések, sajtótájékoztatók, kiállítások lebonyolításához.

A másik termünk a földszinti Télikert, ami rendezvények esti zenés mulatságok, nagyobb csoportok befogadására alkalmas. Az örökzöld cserjék, futónövények szemlátomást élvezik a hatalmas boltíves tetőn beömlő fényt.

 

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK AZ ÉV 365 NAPJÁN:

ÉLMÉNYFŐZÉS A TORNÁCOSBAN:

A Tornácos élményfőzés tökéletes alkalom a baráti társaságok, céges csapatok összekovácsolásához. A program során a résztvevők együtt főzhetnek konyhafőnökünkkel. Séfünk professzionális fortélyaival az érdeklődők bátran játszhatnak az ízekkel, illatokkal, színekkel. Mind a gasztronómiai siker, mind a szórakoztató kikapcsolódás garantált.

SZABADULÓ SZOBÁK A TORNÁCOSBAN - CSAPATÉPÍTŐJÁTÉKOK ÚJ GENERÁCIÓJA

Programunk célja, hogy egy szórakoztató, gondolkodtató élményekben gazdag, a kiegészítő játékainkkal pedig egy aktív cselekvésre buzdító, energizáló eseményt valósítsunk meg.

HAGYOMÁNYÖRZŐ DISZNÓTOR

Igazi Fertő-parti "disznóélmény" rég elfeledett ízekkel, hangulattal és a hegykői 1CSEPP pálinkával.

REPÜLÉS A SZÍNFALAK MÖGÖTT

Mindig is érdekelte a repülés, de eddig nem volt rá alkalma, hogy közelebb kerüljön hozzá, esetleg gyermekkori álmai közé tartozott, hogy pilóta legyen? Itt a lehetőség, most a Skyview Aviation, Repülés a Színfalak Mögött előadásán mindezt pótolhatja, ráadásképpen egy igazi repülőgépet is vezethet.

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓK...

Inquiry

Érdeklődjön az alábbi űrlap segítségével vagy hívjon minket telefonon: +36 99 540 200

Sign up for newsletter
Állásajánlatok
Continue
Route

Hotel Tornácos - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
design: