hu de en cz

Gästebuch

Roman Blažek

Skvělé ubytování, výborná kuchyně, vybere si opravdu každý. Milý a ochotný personál. Všude čisto a klidnou.
Rádi se na hotel znovu vrátíme.

Magdaléna Hanáková

Hotel jsme s přítelem vychytali přes Slevomat za neskutečnou cenu, proto sme se báli jak to dopadne a zda nebudou nějaké mínusy. Po příjezdu jsme ale byli neskutečně příjemně překvapeni. Výborné a pestré jídlo (formou polopenze) a možnost si dokoupit i oběd. Nesmírně milá a ochotná obsluha. Všude čisto. V ceně balíčku sme měli neomezený vstup do wellness, jeden den vstup do termálů (pár metrů od hotelu), voucher 8euro-2x na masáž/aroma koupel. Jediné co, tak bylo menší wellness centrum, ocenila bych víc vířivek krom jedné společné, případně plavecký bazén, ale to sme věděli předem, tedy nic co by nás nemile překvapilo. Děkujeme moc a můžeme jedině doporučit

Kertész János

Nagyon kellemes környezet, profi csapat, mennyei ételek. Gratulálok.

Viktor Střelec

Opäť sme Vás navštívili. Bola to dobrá voľba. Príjemné prostredie, ktoré opäť uspokojilo náš pobyt. Od recepcie, wellnes u, reštaurácie až po izbový personál všade príjemný a ústretový ľudia. Určite sa teším na ďalšie stretnutie u Vás. Dostal som viac ako som čakal.

Varga László

Egy kellemes fürdőben eltöltött este után,nagyon vágytunk egy finom vacsorára.Én kimondottan halra. Nos a grill teraszra invitáltak minket, ahol kedves, udvarias, gyors kiszolgálásban volt részünk. A hal étel amit ajánlottak isteni volt , de a kedvesem által rendelt étel is nagyon ízletes volt! Csak ajánlani tudom!
Köszönkük szépen!

Takács Marianna

Házassági évfordulónkat ünnepeltük a panzióban. Az otthonos légkör, a páros aromafürdő, a piknik kosár feledhetetlenné tette az ottlétet. Visszatérünk még!

Horváth Balázs

Kedves Tornácos! Hol is kezdjem....
Egy Facebookos játék során sorsolták ki a páromat nyertesként.
Nyereménye 3 nap 2 éj a Tornácosban.
Ilyenkor az ember elgondolkodik, elképzeli hogy vajon milyen lessz majd.
Nagy örömmel közlöm mindenkivel hogy ennyire kedves, segitőkész, figyelmes személyzettel még nem találkoztam.
Vendégszeretetük osztályon felüli. Az étkeztetés kiváló, a tisztaság úgyszintén.
Nagyon jól éreztem magam, és ha tehetem biztosan visszatérek önökhöz.
Kivánok önöknek sok sikert a továbbiakban! Üdvözlettel!

Zoltan

Sehr angenehmes Hotel mit fast unschlagbaren Preis-Leistungsverhältnis.
Freundliche Angestellte, einfache Abläufe und saubere Zimmer. Meine Empfehlung und komme gerne wieder.

Viktor Střelec

Som nadmieru spokojný s Vaším zariadením a službami ktoré ponúkate. Personál je veľmi ochotný a nadmieru ochotný a úslužný. Som milo prekvapený prístupom k hosťom. Obzvlášť musím vyzdvihnúť obsluhu v reštaurácii, kde chlapci vyriešili aj nemožné k našej spokojnosti. Samozrejme aj ostatný personál. A to pri dnešnom nedostatku dobrých pracovníkov. Vážený ďajte im vedieť že sú prínosom pre zariadenie ako je to Vaše. Úprimná vďaka za skvelý pobyt u Vás. Bolo mi cťov Vás navštíviť. Viktor Střelec Real. Maklér

Pápai Gábor

2 éjszakát töltöttünk itt, nagyon tetszett! A szobát utolsó pillanatban foglaltam, ettől függetlenül maradéktalanul elégedettek voltunk vele! Az 1 éves kislányunknak kádat és kiságyat is biztosítottak! Külön kiemelném az éttermet: a reggeli is bőséges és finom volt, de itt fogyasztottuk az ebédeket és vacsorákat is! Még a legnagyobb csúcsforgalomban is gyorsan kaptuk meg az ebédet! Korábban nem jártam olyan helyen, ahol az összes étel, amit kóstoltam kifogástalan! Ezúton is gratulálok a szakácsuknak!

dr.Csihony József

Az egyik legkedvesebb hely, ahol szobát foglaltunk. Voltunk már sokszor külföldön, de újra és újra megállapítjuk, hogy a magyar vendéglátásnál nincs jobb. A konyha kitűnő, az alkalmazottak kedvesek és arra törekednek, hogy minden problémát megoldjanak.
Nem véletlen, hogy tele van osztrákkal, náluk nincs ilyen...
Csak így tovább!
Mindenkinek ajánlani tudom!

dr Nagy Antalné

Kedves Tornácos Panzió minden munkatársa !
Hálásan köszönjük a szervezőknek a szilveszteri mulatságot, nagyon jól éreztük magunkat. A menü finom volt,a zene elképesztően kiváló! Szívből gratulálunk és reméljük hogy lesz még alkalmunk máskor is élvezni a Tornácos vendégszeretetét. További munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánunk!
Dr. Nagy Antalné és barátai

Godó Judit

Kedves Hospely Úr és a Tornácos Ház Csapata! Évfolyamtársaimmal köszönjük a csodás napokat, melyeket Önöknél töltöttünk. Szívből gratulálok, hogy valami egyedit, különlegest sikerült létrehozni a "szálloda piacon". Végre nem a megszokott, szinte uniformizált szállodák világa, hanem valami különleges, egyedi, pazar, lélekmelengető, frissítő, egyszóval csodás világ a Tornácos Ház világa. Nagyon sok szállodában megfordultunk már, de bátran mondom TOP1 a Tornácos Ház. Külön köszönet a nagyon kedves és szolgálatkész személyzetnek. És hogy el ne felejtsem a séfre sem panaszkodhattunk:) Jövőre ugyanitt, csak hosszabb időre! További sok sikert!

Nagy Gyuláné

Kedves"Tornácos"! Tegnap, okt.21-én Önöknél, az Önök segítségével ünnepeltük sógornőm 80. Születésnapját! Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, az ételek szépen voltak tálalva, az ízük pedig a szakácsot dicséri! Kedves és gyors kiszolgálásban volt részünk! A mottójuk, amit a honlapon olvastam, pedig egy az egyben igaz Önökre! Mégegyszer nagyon köszönjük, ha tehetjük, máskor is igénybe fogjuk venni a vendégszeretetüket! Köszönettel: Nagyné Zsuzsa és "kis" családja!

Silingi Anna és Csordás András

Schicken auch Sie einen Eintrag

Newsletter abonieren
Állásajánlatok
Weiter
Route

Hotel Tornácos - 9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74. TEL.: +36 99 540 200 FAX: +36 99 540 209 E-mail: tornacos@tornacos.hu

webfejesztés:
design: